Ds. D.J. Karresschool  90 JAAR

Ds. D.J. Karresschool 90 JAAR

01 oktober 2019 - Dit jaar is het 90 jaar geleden dat de Ds. D.J. Karresschool werd opgericht.

De school kreeg de naam van een toenmalig bestuurslid Ds. D.J. Karres.

Tot op heden draagt de school nog steeds deze naam.

In het kader van het 90 jarig bestaan vieren we feest. Op 23 september is er een feestelijke opening geweest. De mensen van de "Klankenkaravaan" hebben in alle groepen een workshop verzorgd. Heel veel ritme oefeningen met behulp van "boomwhackers" (gekleurde kokers) werden ingestudeerd. Aan het eind van de ochtend gaven de kinderen een voorstelling voor de ouders.
Lees meer ›

Jaaropening 2019

07 januari 2019 - Op 7 januari 2019 hebben wij het nieuwe jaar geopend op het schoolplein. Juf Stroo wenste iedereen een gelukkig nieuwjaar. Na het aftellen werd er vuurwerk afgestoken door grote ploppers! te laten knallen. Wat een mooi gezicht was dat. Allemaal blije gezichten en veilig vuurwerk.

We zongen "Gelukkig Nieuwjaar", "Iedereen is anders" en "One Big World".

In de loop van de ochtend werden we verrast door kinderchampagne en een heerlijke verse oliebol. De champagne werd verzorgd door de dames van de ouderraad en de oliebollen zijn geschonken door makelaar Agterberg die aan de overkant van de school is gevestigd. Allemaal, namens de kinderen, hartelijk bedankt.