Paasviering

03 april 2020 - Op donderdag 9 april is het Witte Donderdag en hadden we op school met een gezamenlijke lunch willen stilstaan bij het laatste avondmaal. Natuurlijk gelijk ook met volle aandacht voor het feest van Pasen! Want Pasen is het feest van goede hoop! Zelfs aan de donkerste nacht komt een eind!

Juist nu heeft het feest van Pasen zo'n prachtige boodschap. Daarom geeft de stichting Verus (waarbij onze school ook is aangesloten) aanstaande donderdag om 09.30u en 10.30u de mogelijkheid om online samen het feest van Pasen te vieren.

Zijn jullie er ook bij op Witte Donderdag?

-Om 09.30u voor de groepen 1 t/m 6 op start.verus.nl

-Om 10.30u voor de groepen 7 & 8 op start.verus.nl

basketbaltoernooi

20 februari 2020 - Op 5 februari hebben twee jongensteams, aangevuld met Kayleigh, uit groep 8 meegedaan aan het jaarlijkse scholieren basketbaltoernooi. We hebben wel eens eerder de Haagse Finale gehaald, maar nooit met twee teams!!!! Beide teams werden eerste in hun poule met bijna allemaal spannende wedstrijden. Toppers!!!!
VakantiepasClub Kerstvakantie

17 december 2019 - Volgens de weermensen wordt december dit jaar zachter en natter dan normaal. Dus een witte kerst, daar hoeven we niet op te rekenen. Gelukkig hebben we geen sneeuw nodig voor een leuke kerstvakantie, want de VakantiepasClub heeft weer een gevarieerd pakket activiteiten met speciale VakantiepasKorting voor de leden.

Bij Cool Event Scheveningen kan worden geschaatst of genoten van de Magische IJsbeelden. Dan nog even door naar De Pier voor een heerlijke pannenkoek. Alvast de sfeer van Oud & Nieuw proeven? Dat kan met de oliebollen van Vermolen. Bekijk deze en alle andere activiteiten op vakantiepas.nl.

Is uw kind nog geen lid van de VakantiepasClub? Geef het dan gratis op via vakantiepas.nl en maak meteen gebruik van de kortingen. VakantiepasClubleden krijgen twee weken vóór elke schoolvakantie een e-mail met kortingsbonnen en een link naar de activiteiten.

Ds. D.J. Karresschool  90 JAAR

Ds. D.J. Karresschool 90 JAAR

01 oktober 2019 - Dit jaar is het 90 jaar geleden dat de Ds. D.J. Karresschool werd opgericht.

De school kreeg de naam van een toenmalig bestuurslid Ds. D.J. Karres.

Tot op heden draagt de school nog steeds deze naam.

In het kader van het 90 jarig bestaan vieren we feest. Op 23 september is er een feestelijke opening geweest. De mensen van de "Klankenkaravaan" hebben in alle groepen een workshop verzorgd. Heel veel ritme oefeningen met behulp van "boomwhackers" (gekleurde kokers) werden ingestudeerd. Aan het eind van de ochtend gaven de kinderen een voorstelling voor de ouders.
Lees meer ›

Jaaropening 2019

07 januari 2019 - Op 7 januari 2019 hebben wij het nieuwe jaar geopend op het schoolplein. Juf Stroo wenste iedereen een gelukkig nieuwjaar. Na het aftellen werd er vuurwerk afgestoken door grote ploppers! te laten knallen. Wat een mooi gezicht was dat. Allemaal blije gezichten en veilig vuurwerk.

We zongen "Gelukkig Nieuwjaar", "Iedereen is anders" en "One Big World".

In de loop van de ochtend werden we verrast door kinderchampagne en een heerlijke verse oliebol. De champagne werd verzorgd door de dames van de ouderraad en de oliebollen zijn geschonken door makelaar Agterberg die aan de overkant van de school is gevestigd. Allemaal, namens de kinderen, hartelijk bedankt.