Jaaropening 2019

07 januari 2019 - Op 7 januari 2019 hebben wij het nieuwe jaar geopend op het schoolplein. Juf Stroo wenste iedereen een gelukkig nieuwjaar. Na het aftellen werd er vuurwerk afgestoken door grote ploppers! te laten knallen. Wat een mooi gezicht was dat. Allemaal blije gezichten en veilig vuurwerk.

We zongen "Gelukkig Nieuwjaar", "Iedereen is anders" en "One Big World".

In de loop van de ochtend werden we verrast door kinderchampagne en een heerlijke verse oliebol. De champagne werd verzorgd door de dames van de ouderraad en de oliebollen zijn geschonken door makelaar Agterberg die aan de overkant van de school is gevestigd. Allemaal, namens de kinderen, hartelijk bedankt.

Kerstviering 2018

21 december 2018 - In de tijd voorafgaande aan het kerstfeest vierden we in de hal van de school en op de watervaltrap elke week advent met een gedicht enhet zingen van een lied. Elke week kwam er een kaars bij.

Alle groepen hebben in de kerstperiode een mooi kerststukje gemaakt.

De kerstviering hebben we met alle groepen in de gymzaal gevierd. We hebben veel gezongen en het verhaal gehoord.

Wij wensen alle kinderen en hun familie gezegende kerstdagen en een gezond 2019.
Bekijk fotoalbum ›

Nederlandskampioenen school Basketbal

13 april 2018 - Vrijdag 13 april was een spannende dag voor de sporters van groep 8. Zij moesten de finalewedstrijden spelen van het school basketbaltoernooi 2018. Van de vijf wedstrijden werden er vier gewonnen. Oef, wat spannend! En ja hoor, ze waren door naar de finalewedstrijd. Uiteindelijk wonnen de jongens met 15 tegen 13. En dat tegen de ploeg waar ze eerder van hadden verloren. Het was super spannend. Een geweldige prestatie, want de Karresschool was NEDERLANDS KAMPIOEN schoolbasketbal.
Lees meer ›
Zwemdiploma's

02 februari 2018 - Hoera geslaagd voor de zwemdiploma’s. Allemaal van harte gefeliciteerd.

Foto's Hoera geslaagd voor de zwemdiploma's

Kerststukje maken

19 december 2017 - Dinsdag 19 december hebben alle leerlingen van de Karresschool een heel mooi kerststukje gemaakt. Het zijn prachtige creaties geworden.

Foto's Kerststukje maken
Bekijk fotoalbum ›

Sinterklaas op bezoek

06 december 2017 - Op 5 december kwam Sinterklaas met zijn Pieten bij ons op bezoek. Na zijn aankomst, in een golfkarretje, zongen en dansten de kleuters voor hem op het schoolplein. Hierna ging iedereen naar binnen. Sint ging bij alle groepen langs en alle kinderen kregen een mooi cadeau van hem. "Dank u Sinterklaasje". De kinderen van de groepen 3-8 hadden mooie surprises voor elkaar gemaakt. Er zaten geweldige kunstwerken bij. We kunnen terugkijken op een gezellige dag.

Foto's Sinterklaas op bezoek

Foto's Sinterklaasfeest peuters

Foto's Peuters zetten hun schoen

Werkweek groep 8

14 november 2017 -

Na een heerlijke nachtrust gingen we eerst de verjaardag van Sanjana vieren.

Vandaag stond in het teken van veldbiologie. Twee groepen gingen op zoek naar sporen van dieren en een derde groep verkende het leven in en om de sloot.

Tussen de middag kregen we een heerlijke groentekroket en stapels boterhammen.

's Middags vertrokken we op de fiets naar het Vledderveen om Staatsbosbeheer te helpen met het vrijmaken van het ven.

Na flink zaag- en snoeiwerk was het weer tijd om onze fietsen op te zoeken en terug te fietsen.

Het avondeten bestond uit kip Hawai, salade en gebakken krieltjes en als toetje dubbelvla.

In de avond hebben we in onze boekjes gewerkt en levend stratego in het bos gespeeld.

Nog een koekje en limonade en toen was het weer tijd om ons bedje op te zoeken.

Morgen de Prehistorische dag. We zijn benieuwd.

Tot morgen!

Foto's van dinsdag 14 november

Werkweek groep 8

13 november 2017 - Na een voorspoedige reis met een plaspauze in Nunspeet kwamen we rond 12.00 aan in het buitenverblijf Wilhelminaoord.

In de eetzaal hebben we onze lunch genuttigd, waarna we onze kamers hebben opgezocht en de bedden hebben opgemaakt.

In twee groepen zijn we het terrein gaan verkennen en hebben we na een wandeling heerlijk slootje gesprongen.

Het was fantastisch weer!

Teruggekomen in het huis zijn we lekker gaan douchen en hebben we de natte kleding in het drooghok gehangen.

Daarna was het tijd voor het avondeten. Nasi, kroepoek met satésaus en een overheerlijk toetje.

Om 19.00 begon ons avondprogramma. We hebben eerst in onze boekjes gewerkt. Daarna in het donker naar het Prehistorisch Terrein.

Na een spannend verhaal door Henk in het Vuurhuis en een rondje bingo in de eetzaal was het tijd om onze kamers op te gaan zoeken voor een welverdiende, rustige nacht.

Tot morgen

Foto's van maandag 13 november