13 april 2018

Nederlandskampioenen school Basketbal

Vrijdag 13 april was een spannende dag voor de sporters van groep 8. Zij moesten de finalewedstrijden spelen van het school basketbaltoernooi 2018. Van de vijf wedstrijden werden er vier gewonnen. Oef, wat spannend! En ja hoor, ze waren door naar de finalewedstrijd. Uiteindelijk wonnen de jongens met 15 tegen 13. En dat tegen de ploeg waar ze eerder van hadden verloren. Het was super spannend. Een geweldige prestatie, want de Karresschool was NEDERLANDS KAMPIOEN schoolbasketbal.

Nederlandskampioenen school Basketbal
Van harte gefeliciteerd met dit grote succes. Dat geldt natuurlijk ook voor de beide coaches. Super gedaan. Wat een topteam. Het was voor allemaal op vrijdag de 13e een geluksdag.

We hebben het team ook gehuldigd. De groepen 5 t/m 8 hebben een erehaag gemaakt op onze “watervaltrap”. Wat een belevenis.

Foto's Nederlands kampioenen schoolbasketbal