Groep 3A

Welkom op de pagina van groep 3a!

In deze groep zitten 19 kinderen.

Op maandagochtend en donderdagochtend hebben de kinderen gym.

29 okt 2018 - Zuiderpark les Leven onder de grond
Vrijdag 19 oktober hebben de kinderen een les Leven onder de grond gehad in het Zuiderpark. Eerst werd er een verhaal verteld over iemand die heel klein werd en de dieren die onder en boven de grond leven heel groot zag. We hebben geleerd over de pissebed die zich oprolt wanneer hij bang is. Over de duizendpoot die eigenlijk helemaal geen duizend poten heeft. We mochten tijdens het verhaal zelfs onder de grond, wat een belevenis was dat.

Na het verhaal hebben de kinderen buiten gezocht naar verschillende dieren; pissebed, slakken, duizendpoot en zelfs een miljoenpoot. Binnen mochten de kinderen een spin maken, puzzels maken over de verschillende dieren en slakken bekijken met een vergootglas.

Eenmaal klaar zijn wij weer terug naar school gelopen. Wat hebben de kinderen goed hun best gedaan!!

Er zijn nog geen actuele foto's aanwezig