Groep 3B

Welkom op de site van groep 3b!

In onze gezellige klas zitten 18 kinderen; 12 meisjes en 6 jongens.

Ook hebben wij 2 juffen; op maandag werkt juf Tineke en de overige dagen staat juf Reshni voor de klas.

Op deze pagina proberen wij te laten zien waar wij mee bezig zijn of wat we allemaal hebben gedaan. Vergeet dus niet af en toe een kijkje te nemen!

Gym

Op maandag- en donderdagochtend hebben wij gym. Denk aan je gymspullen!

13 dec 2018 - Veilig Leren Lezen kern 3 en 4
Preview foto Inmiddels is het al een tijdje geleden dat wij kern 3 en 4 van Veilig Leren Lezen hebben afgesloten. We hebben weer veel letters en woorden geleerd!
Momenteel zijn we druk bezig met kern 5. En we merken wel dat het steeds lastiger wordt...!

30 okt 2018 - Veilig Leren Lezen kern 2
Preview foto De herfstvakantie is alweer voorbij...maar voor de vakantie hebben wij heel hard gewerkt! Zo hebben we kern 2 van Veilig Leren Lezen afgerond. Dat betekent dat we weer nieuwe letters en woorden hebben geleerd. Inmiddels zijn we heel hard bezig met kern 3. Daarover volgt later meer!

Woorden: teen, een, neus, buik, oog

Letters: t, ee, n, b, oo

19 sep 2018 - Veilig Leren Lezen kern 1
Preview foto We zijn inmiddels al een aantal weken verder in het nieuwe schooljaar. En we hebben niet stilgezeten! We zijn bijna klaar met kern 1, wat betekent dat we al een aantal letters kennen en ook een aantal woorden kunnen lezen!

Hierbij een overzicht van wat wij tot nu hebben geleerd:

Woorden: ik - maan - roos - vis - sok - aan - pen - en

Letters: i, m, r, v, s, aa, p, e