28 jan 2020 - Wij leren de tafels!
Preview foto Wat zijn we hard aan het oefenen! Op dit moment leren we de tafels van 1, 2, 5 & 10! Als we een tafel goed en snel kunnen opzeggen (ook door elkaar) verdienen we een sticker. Een volle stickerkaart betekent dat we alle tafels tot en met 10 uit ons hoofd kennen. Dat hopen we aan het eind van het schooljaar allemaal te kunnen! Helpt u thuis ook mee?

Er zijn leuke oefenapps in de play-store en websites op internet te vinden, maar gewoon thuis hardop oefenen is misschien nog wel beter!

Succes ermee!

30 aug 2019 - Welkom in groep 4!
Preview foto Na een hopelijk goede zomervakantie gaan we weer van start op school! In groep 4 gaan we hard aan het werk, maar hopen we het vooral ook heel gezellig te hebben.

Op maandag, donderdag en vrijdag is meester Ton in de klas en op dinsdag en woensdag meester Breukelaar. Ook zal juffrouw Reneé er

geregeld zijn! Gym hebben we op maandag en

donderdag van meester Romeijn.

Zo af en toe proberen we hier op de site te laten zien wat we zoal doen en meemaken!