Groep 8A

Welkom op de groepspagina van groep 8a

Groep 8a is een gezellige groep met 20 kinderen.

Juf Elly is er op maandag, dinsdag en woensdag.

Juf Renate is er op donderdag en vrijdag.

Er is gymnastiek op woensdagochtend en donderdagmiddag

08 jan 2019 - Gelukkig Nieuwjaar
Preview foto We zijn het nieuwe jaar met de hele school begonnen op het plein. Het was erg gezellig. Na het terug tellen vanaf 10 klonken er grote confetti knallen. In de klas hebben we geproost met kinderchampagne en aten we een overheerlijke oliebol.

Nu weer flink aan de slag na alle gezellige feestdagen.

15 okt 2018 - Appels plukken en kinderboekenweek
Preview foto Inmiddels zitten de eerste schoolweken erop.

Natuurlijk is er hard gewerkt in de klas maar er was ook tijd om leuke dingen te doen.

Zo hebben we de kinderboekenweek achter de rug met het thema vriendschap, in de klas hebben we binnen dit thema het spel "De geheime dienaar" gespeeld en het boek "Ik ben Vincent en ik ben niet bang" voorgelezen. Zowel het spel als het boek pasten prima in het thema.

Ook hebben wij samen met groep 8b appels en peren geplukt in de boomgaard. Met zakken vol appels en peren keerden wij terug naar school. De foto's van dit uitje zijn te zien op de groepspagina van groep 8b.

In de klas zijn we ook druk bezig geweest met rekenspellen. Hiervan hebben we een foto toegevoegd.

27 aug 2018 - Nieuw schooljaar
Preview foto Beste ouders en kinderen van groep 8a,

Maandag 27 augustus start het nieuwe schooljaar. Wij hopen dat jullie een fijne zomervakantie hebben gehad en dat jullie er weer zin in hebben. Wij in ieder geval wel!

Wij gaan er een heel fijn schooljaar van maken.

Tot maandag,

juf Elly en juf Renate