Peuters Dolfijnen

Welkom bij de dolfijnen. Op deze site houden wij u op de hoogte waar we in de klas mee bezig zijn. Komt u af en toe ook even kijken?

Juf Chandra, juf Nina en juf Miranda zijn onze juffen.

11 jun 2020 - Oef wat warm!
Preview foto Wij zijn gestart met het thema ‘Oef wat warm’! Op de groep staat er een ijscokraam waar de kinderen ijsjes kunnen kopen en verkopen!, ze staan in de rij bij de kassa om een ijsje uit te kiezen en te betalen. De kinderen zingen een liedje over de ijscoman, daarna gaan ze naar het strand om lekker te ''zonnen''.

Fotoalbum:

IMG_4196.JPG IMG_4197.JPG IMG_4181.JPG IMG_4183.JPG IMG_4184.JPG IMG_4186.JPG IMG_4189.JPG IMG_4195.JPG

19 dec 2019 - Kerst
Preview foto

Voor de thema kerst hebben de kinderen kerstballen vesierd en kerstukjes gemaakt. Samen met de kinderen hebben wij de kerstboom versierd en het kerstspel nagespeeld. Tijdens het kerstfeest hebben de kinderen samen met de ouders lekker gegeten.

Wij wensen iedereen een gezond en gelukkig 2020.

05 dec 2019 - sinterklaas
Preview foto

Sinterklaas kapoentje gooi wat in mijn schoentjes.

Samen met de kinderen hebben wij pietengym gedaan, pepernootjes gebakken en verschillende sinterklaasliedjes gezongen.Het sinterklaasfeest is voorbij de kinderen hebben genoten van sinterklaas en zijn pieten.