Peuters Zeepaarden

21 mrt 2019 - wandeling Zuiderpark
Preview foto We hebben maandag 18 maart een wandeling door het Zuiderpark gemaakt. We hebben veel gezien en gevonden. Het was erg gezellig,

31 jan 2019 - In de sneeuw spelen
Preview foto We hebben 22 januari lekker in de sneeuw gespeeld. We hebben toen naar elkaar sneeuw gegooid en gekeken naar onze voetstappen in de sneeuw. Het was wel erg koud.

21 dec 2018 - Kerstfeest
Preview foto We hebben een gezellig kerstfeest gehad. Voor foto's zie rechts van de website.

21 dec 2018 - Kerststukjes maken
Preview foto We hebben mooie kerststukjes gemaakt. Voor foto's zie rechts van de website.

06 dec 2018 - Sint op visite.
Preview foto Sint en zijn Pieten waren op visite. Het was een geweldig feest. Zie de foto's rechts van de website.

04 dec 2018 - Sint en piet spelen
Preview foto Vandaag hebben we ons verkleed als Sint en Piet. We kwamen binnen wanneer de kinderen in de kring "Sinterklaasje kom maar binnen" zongen. We hebben geoefend voor het echte feest. Voor meer foto's zie rechts van de website.

03 dec 2018 - Schoenzetten en vinden
Preview foto Donderdagmiddag hebben we onze schoengezet en vrijdagochtend was rommel piet langsgeweest. In onze schoen vonden we kruidnoten en klei. Voor foto´s zie het album rechts van de website.

30 okt 2018 - Huisdieren
Vandaag hebben we het gehad over huisdieren. Daarna hebben we dieren beplakt met propjes.

27 sep 2018 - Welkom op de peuterschool
Preview foto Hallo ouders en peuters.

Ons eerste thema "Welkom Puk" is alweer voorbij.

We hebben veel samen gespeeld en geleerd.

We weten welke hoeken er zijn (de leeshoek, de bouw/autohoek, de huishoek en de ontdekhoek) en waar de spelletjes liggen.

Wanneer we gespeeld hebben ruimen we met elkaar op en zingen het lied:

We ruimen alles samen op.

Wanneer iets vies is hebben we geleerd wat we nodig hebben om schoon te maken.

Het verhaal over Tom die zijn jas niet uit wilde doen en niet wilde gaan spelen op de peuterschool vonden de peuters leuk om naar te luisteren en om na te spelen, vooral het eind wanneer Tom gaat spelen met de blauwe ballon.

Het lokaal zag er ook gezellig uit met onze zelf gemaakte schilderijen.

Iedereen heeft het weer naar zijn zin en we zijn weer klaar voor het volgende thema