Rupsen (1-2E)

Welkom op de site van Rupsen (1-2e)

In onze groep zitten 22 kinderen.

Juf Ruth op maandag dinsdag, woensdag en vrijdag, op donderdag juf Angelique vrijdag.

Op deze site proberen wij zoveel mogelijk te laten zien waar we in de klas mee bezig zijn.

Belangrijk:

Zorg dat uw kind op tijd op school is. En ook op tijd weer gehaald wordt. Elke ochtend gaat de deur om 08.20 uur open. Deze 10 minuten kunt u gebruiken om samen met uw kind in de klas te komen en bijv. een boekje te lezen of werkjes te bekijken. Op dinsdag, woensdag en donderdag hebben we spelinloop. Dan ligt er een werkje of spelletje klaar voor uw kind waar zij dan mee mogen werken. U bent van harte welkom in de klas om te blijven en met uw kind te spelen. Het is wel de bedoeling dat uw kind het werkje of spelletjes natuurlijk zelf maakt.